Show simple item record

dc.contributor.advisorRogers Merlino, Kathrynen_US
dc.contributor.authorBlanch, Jessica Maureenen_US
dc.date.accessioned2012-09-13T17:29:04Z
dc.date.available2012-09-13T17:29:04Z
dc.date.issued2012-09-13
dc.date.submitted2012en_US
dc.identifier.otherBlanch_washington_0250O_10687.pdfen_US
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/1773/20674
dc.descriptionThesis (Master's)--University of Washington, 2012en_US
dc.description.abstractThis thesis proposes the redevelopment of a supermarket site at the center of the Rainier Beach Urban Village at the intersection of Rainier Avenue South and South Henderson Street in Seattle Washington, reusing the existing supermarket structure, constructing an additional mixed-use building, and creating new public spaces. The goal of this project is to create a place that will physically and functionally anchor the Rainier Beach Urban Village, providing quality public space, encouraging positive community interactions, fostering economic development, and strengthening the connection from the Rainier Beach light rail station to the core and beyond to Lake Washington.en_US
dc.format.mimetypeapplication/pdfen_US
dc.language.isoen_USen_US
dc.rightsCopyright is held by the individual authors.en_US
dc.subjectAdaptive Reuse; Big Box Reuse; Community Design; Rainier Beach Seattle; Supermarket Grocery Storeen_US
dc.subject.otherArchitectureen_US
dc.subject.otherArchitectureen_US
dc.titleBuilding Community, Building Capacity: Revitalization Through Reuseen_US
dc.typeThesisen_US
dc.embargo.termsNo embargoen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record